Vakantiehuis met sauna in Drenthe

Door Silke op vrijdag 23 maart 2018.

Drenthe is een van de groenste provincies van Nederland. U vindt er maar liefst 1400 kilometer aan fietspaden. Een vakantie in Drenthe betekent eindeloos wandelen en fietsen in de natuur, de mooiste dorpjes bezoeken en heerlijk uit eten. In Drenthe is het tempo van het leven aangenaam. Soms lijkt alsof de tijd stilstaat als u door de authentieke dorpjes of over de eindeloze heidevlaktes dwaalt.

Genieten in vakantiehuis in Drenthe

Vanuit een vakantiehuis in Drenthe geniet u volop van al het moois in de provincie. Heerlijk ontspannen en zorgeloos de batterij opladen. Helemaal compleet wordt zo’n relax-vakantie met een bezoek aan de sauna.

Fit worden in de sauna

Een bezoek aan de sauna is een cadeautje voor het lichaam. Een verblijf in de sauna zorgt voor een optimale doorbloeding van uw lijf en meer zuurstof naar de hersens. Bovendien worden de spieren soepeler. De warmte zorgt er ook voor dat uw poriën meer open gaan staan waardoor de huid van binnenuit wordt gereinigd. Een bezoek aan de sauna zorgt er ook voor dat het lichaam extra witte bloedlichaampjes aanmaakt. Dat heeft een positieve invloed op de weerstand tegen virussen.

Privé sauna in uw vakantiehuis

Een groot aantal van de villa’s op Villapark De Hondsrug is voorzien van een tweepersoons infrarood sauna. Een infrarood sauna heeft een snelle opwarmtijd. Binnen vijf tot tien minuten kunt u al genieten van uw sauna. U krijgt in een infrarood sauna geen benauwd gevoel, omdat de luchtvochtigheid, in tegenstelling tot de Finse sauna, heel laag is. De infrarood stralers zorgen bovendien voor een diepe en directe werking op uw spieren en gewrichten.

In uw vakantievilla met privé sauna kunt u tijdens uw vakantie in Drenthe ieder moment van de dag genieten van de weldadige werking van de sauna warmte.

Kies uw vakantiehuis in Drenthe

Op onze site kiest u eenvoudig en snel uit de beschikbare villa’s met privé sauna. U kunt kiezen uit boerderij- of bosvilla’s met 3 of 4 slaapkamers.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Een dagje Schiermonnikoog vanuit Exloo

Door Miranda op donderdag 17 augustus 2017.

De Waddenzee is een van de meest bijzondere gebieden van ons land. Het is dan ook niet zonder reden dat het gebied op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Een van de mooiste eilanden in de Waddenzee is Schiermonnikoog. Prachtige natuur wordt afgewisseld met leuke activiteiten, voor jong en oud. En wist je dat je vanaf Villapark de Hondsrug in Exloo binnen 2 uur tijd al op het strand van Schiermonnikoog staat?

Lees verder >

Tips voor een zomer met kinderen in Drenthe

Door Silke op woensdag 4 juli 2018.
Categorieën:ActiviteitenCultuur

Wat dacht u van een zomervakantie met de kinderen in de groenste provincie van ons land? Een aantal van onze villa’s en vakantiehuizen op Villapark De Hondsrug zijn nu nog beschikbaar.

Genieten in Drenthe

Drenthe heeft de mooiste natuur en er zijn deze zomer volop activiteiten en uitjes voor uw (jonge) kinderen. Drenthe heeft een groot aantal attractieparken, speeltuinen en dierentuinen die juist voor jonge kinderen erg leuk zijn. Wij zetten onze top 3 voor deze zomervakantie op een rij.

Lees verder >

Heerlijk fietsen in Exloo

Door Miranda op vrijdag 14 juli 2017.

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland. En dat is natuurlijk niet zonder reden, want het is er voor jong en oud heerlijk fietsen. Door het uitgebreide netwerk van fietsroutes kom je op de mooiste plekken. Geniet van de rust in de natuur, bekijk de mooie brinkdorpen of bezoek een van de vele evenementen. Vandaag kijken we naar Exloo, het sieraad van Drenthe.

Lees verder >