Vakantiehuis met sauna in Drenthe

Blog

Drenthe is een van de groenste provincies van Nederland. U vindt er maar liefst 1400 kilometer aan fietspaden. Een vakantie in Drenthe betekent eindeloos wandelen en fietsen in de natuur, de mooiste dorpjes bezoeken en heerlijk uit eten. In Drenthe is het tempo van het leven aangenaam. Soms lijkt alsof de tijd stilstaat als u door de authentieke dorpjes of over de eindeloze heidevlaktes dwaalt.

Genieten in vakantiehuis in Drenthe

Vanuit een vakantiehuis in Drenthe geniet u volop van al het moois in de provincie. Heerlijk ontspannen en zorgeloos de batterij opladen. Helemaal compleet wordt zo’n relax-vakantie met een bezoek aan de sauna.

Fit worden in de sauna

Een bezoek aan de sauna is een cadeautje voor het lichaam. Een verblijf in de sauna zorgt voor een optimale doorbloeding van uw lijf en meer zuurstof naar de hersens. Bovendien worden de spieren soepeler. De warmte zorgt er ook voor dat uw poriën meer open gaan staan waardoor de huid van binnenuit wordt gereinigd. Een bezoek aan de sauna zorgt er ook voor dat het lichaam extra witte bloedlichaampjes aanmaakt. Dat heeft een positieve invloed op de weerstand tegen virussen.

Privé sauna in uw vakantiehuis

Een groot aantal van de villa’s op Villapark De Hondsrug is voorzien van een tweepersoons infrarood sauna. Een infrarood sauna heeft een snelle opwarmtijd. Binnen vijf tot tien minuten kunt u al genieten van uw sauna. U krijgt in een infrarood sauna geen benauwd gevoel, omdat de luchtvochtigheid, in tegenstelling tot de Finse sauna, heel laag is. De infrarood stralers zorgen bovendien voor een diepe en directe werking op uw spieren en gewrichten.

In uw vakantievilla met privé sauna kunt u tijdens uw vakantie in Drenthe ieder moment van de dag genieten van de weldadige werking van de sauna warmte.

Kies uw vakantiehuis in Drenthe

Op onze site kiest u eenvoudig en snel uit de beschikbare villa’s met privé sauna. U kunt kiezen uit boerderij- of bosvilla’s met 3 of 4 slaapkamers.

Gerelateerde berichten

No results found

Menu