[house_detail_title_block]

[house_detail_tags_block]

De vakantiehuizen liggen op een mooi aangelegd park met veel faciliteiten waaronder buitenzwembad, tennisbanen, speeltuin en wellness voorzieningen. Vanaf het park loop je met de hond direct de bossen in en ook mooie wandel en fietstochten kunnen gemaakt worden in de bosrijke omgeving.

[house_detail_properties_block]

[house_detail_contact_block]

[house_detail_images_block]

[house_detail_favorite_block]

Omschrijving indeling

Woonkamer en omgeving

De L-vormige woonkamer is royaal en beschikt over comfortabel meubilair. De houtkachel zorgt voor extra sfeer op een kille najaars- of winteravond. Vanuit de woonkamer bieden openslaande tuindeuren toegang tot het terras en de tuin. In de keuken is een Senseo-apparaat aanwezig. In de bijkeuken staan een wasmachine en wasdroger en er is genoeg bergruimte.

Slaapkamer

Op de eerste etage zijn drie slaapkamers aanwezig allen voorzien van twee 1-persoons box-spring bedden en voldoende kastruimte. De bedden zijn extra lang (2,20 meter) en daarmee geschikt voor lange mensen.

Keuken

De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een grote eettafel waar lekker getafeld kan worden of een spelletje kan worden gedaan.

Badkamer

De badkamer beschikt over een toilet, een luxe regendouche en een ligbad. De douche in de badkamer is voorzien van een wandbeugel, waardoor mensen die minder goed ter been zijn er ook veilig gebruik van kunnen maken. Het toilet beneden is eveneens voorzien van een wandbeugel.

Kenmerken

[house_detail_information_tab_properties]

Beoordelingen

[house_detail_reviews_form]

Boek de vakantievilla

[house_detail_book_block]

Prijzen zijn inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting € 1,15 p.p., opgemaakte bedden, keukenlinnen, handdoeken pakket en eindschoonmaak.

Menü