Op en in de directe omgeving van Villapark de Hondsrug is van alles te beleven voor kinderen.  Heerlijk ravotten, zwemmen, spelen, klauteren en rennen wat wil een kind nog meer.

Spetteren, springen, schommelen: genoeg te doen op Villapark de Hondsrug

In de zomermaanden heerlijk zwemmen in het buitenzwembad en meteen even van de glijbaan roetsjen. Met het gezin een balletje slaan op de midgetgolfbaan of tennisbaan: succes verzekerd! Een potje voetballen, op de trampoline springen of schommelen, ook dat is er allemaal op ons mooie park.

Veel van onze vakantiehuizen liggen direct aan een bosrand. Wat is voor een kind nou leuker dan takken verzamelen en naast het vakantiehuis een mooie hut te bouwen?

           
Ook starten vanuit de Hondsrug  diverse supergave mountainbike- en fietsroutes.

Maar ook met minder mooi weer kunnen kinderen zich goed vermaken. Zo is er in een aantal woningen een spelcomputer en speelgoed aanwezig, of kan er een film gekeken worden op bijvoorbeeld Netflix.

Fantastische kinderactiviteiten vlakbij het park

Maar niet alleen op het park, ook in de directe omgeving van Villapark de Hondsrug is er voor kinderen van alles te beleven. Het park ligt aan het natuurgebied UNESCO Geopark de Hondsrug; een paradijs voor de leukste kinderactiviteiten.

Volg de prachtige bospaadjes en ontdek het onderduikershol bij Valthe, je komt onderweg ook verschillende hunebedden tegen.

Leuke attractieparken in de directe omgeving zijn er genoeg, bijvoorbeeld kabouters spotten in Kabouterland, het all-in pretpark Drouwenerzand, het dierenavonturenpark Wildlands Adventure Zoo, het overdekte attractiepark Plopsa indoor Coevorden. Wil je liever een paar uur terug in de tijd, dan kijk je je ogen uit in het  openluchtmuseum Ellert en Brammert.

Menu