Op vakantie met het gezin

Villapark De Hondsrug is een familiepark bij uitstek. Onze ruime 6-persoons en 8-persoons villa's zijn zeer geschikt voor grote gezinnen. Kinderen zullen zich geen moment vervelen dankzij alle aanwezige faciliteiten. Ondertussen kunnen de ouders van de luxe infrarood sauna gebruik maken, of heerlijk tot ontspanning komen met een goed boek op het terras, genieten van een heerlijk bad of voor de open haard.

Op het terrein van Fletcher Hotel de Hunzebergen, naast het villapark, is een buitenzwembad aanwezig waar de gasten gratis gebruik van mogen maken. Hier kunnen de kinderen (en natuurlijk ook de volwassenen) heerlijk afkoelen op een warme dag. Voor meer buitenvertier kun je terecht op de tennis- en midgetgolfbanen. Daag je familie uit voor een spannend potje! Rackets, golfclubs en ballen zijn te huur tegen een kleine vergoeding. Voor de kleinere kinderen is er ook een ruime speelweide. Een partijtje voetballen, springen op de trampolines of gewoon lekker schommelen, hier houd je kroost het wel een tijdje vol.

In het aangrenzende Hunzebos ligt het sabeltandtijgerspoor. Deze speel, klim en klauter-route leidt je door het Drenthe uit de prehistorie. Treed in de voetsporen van deze grote roofdieren, en leer alles over sabeltandtijgers en mammoeten. Je springt, klimt en zwiept met de kabelbaan naar beneden, balanceert op een touwbrug en beleeft nog veel meer! Onderweg kun je spannende games doen met de app en bijvoorbeeld ontdekken of je slimmer, sterker of sneller bent dan de sabeltandtijger!

Als ze genoeg hebben van een hele dag buiten rondrennen en spelen wacht je kinderen het comfort van onze mooie villa’s. Even snel onder de douche en daarna lekker op de bank voor de open haard, totdat het tijd is om naar bed te gaan.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal