Coronavirus

Laatste informatie rondom het coronavirus 

Geachte gast,

Villapark de Hondsrug is geopend en het is mogelijk een verblijf te boeken op ons park. We hanteren alle richtlijnen van het RIVM. Zo houden we rekening met uw en de veiligheid van onze medewerkers.

  • We besteden extra aandacht aan het reinigen van handcontactpunten in de woningen dit betekent dat deurklinken, handvatten, lichtknopjes etc. extra goed gereinigd worden.

Veilig boeken bij Villapark de Hondsrug

Gaat u op vakantie in Nederland, bekijk dan de geldende maatregelen vanuit de Rijksoverheid voor een verblijf op Villapark de Hondsrug

Extra omboekflexibiliteit tot 28 dagen voor aankomst

Wij bieden u flexibiliteit om uw vakantie tot 28 dagen voor aankomst om te boeken naar een andere periode in dezelfde accommodatie in geval van een:

  • Gesloten grens
  • Negatief reisadvies naar de regio van bestemming
  • Quarantaine plicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van bestemming te worden gecommuniceerd. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Daarnaast worden hiervoor wijzigingskosten van €25,00 in rekening gebracht.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, maar alleen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk.

Na 14 dagen vanaf het maken van de reservering zijn de kosten van annuleren conform Recron voorwaarden.

Later betalen

Heeft u al een keuze kunnen maken? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. U hoeft namelijk niet direct te betalen, maar binnen 10 dagen. Dit geldt voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met aankomst binnen 28 dagen. Dan vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht later, dan hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 35% direct of binnen 10 dagen. Voor de overige 65% heeft u tot 8 weken voor aankomst de tijd.

Informatie over contact met Villapark de Hondsrug

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen:

  • Heeft u een vraag over uw boeking dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl, mocht u telefonisch contact willen dan kan dit: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Wilt u uw reserveringsnummer, aankomstdatum, naam van de woning en huisnummer vermelden in uw mail of bij de hand houden bij telefonisch contact.

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip.

Het team van Villapark de Hondsrug

De zekerheid van: