Vakantie in de nazomer

Wil jij een vakantie waar je in alle rust van al het mooie van de zomer kunt genieten? Ben je niet zo’n fan van drukte, maar wil je toch op pad over de heide, door de natuur en naar de toeristische dorpen? Ga dan op vakantie in de nazomer!

In de nazomer kun je genieten van al het heerlijke van de zomer, zonder de grootste nadelen van het hoogseizoen. Het zonnetje kan nog steeds heerlijk schijnen, maar de ergste hitte is achter de rug. De Drentse natuur is in deze tijd misschien wel op zijn mooist. Het grootste voordeel is dat de drukte van het hoogseizoen voorbij is. Zo kun je dus in alle rust en vrijheid vakantie vieren zoals jij wilt.

Ervaar het luxe vakantiegevoel bij Villapark de Hondsrug. Dit park ligt in het dorp Exloo, bij de Drentse heide. Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan, ervaar de Drentse natuur en geniet ‘s avonds van het comfort van uw luxe villa.

Ontdek de Drentse natuur

De Drentse natuur is als geen ander. Bossen en de heide zijn vanaf uw villa een steenworp weg. De ideale plek om te wandelen of te fietsen. Kinderen kunnen ook naar hartenlust op avontuur gaan. Genoeg bomen om in te klimmen! De Drentse heide staat bekend als een prachtig natuurgebied, en dat is met een reden. Dus trek je laarzen aan en ga op pad. Misschien kom je zelfs wel de bekende hunebedden tegen.

Genoeg te beleven!

Wat voor vakantie je ook zoekt, rondom Villapark de Hondsrug is genoeg te doen. In de directe omgeving zijn drie zwembaden te vinden om lekker in af te koelen. Voor de kinderen zijn er meerdere speelbossen in de buurt. Een dagje naar het dorp is ook natuurlijk altijd een goed idee. Of je nou enorm avontuurlijk bent of het liever lekker rustig aan doet, Villapark de Hondsrug kan het bieden.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal