Villa huren in december

December is misschien wel de gezelligste maand van het jaar! Deze maand start natuurlijk al goed met Sinterklaas op de 5e. Daarna is het nog even twee weekjes doorbikkelen, en dan staan de kerstvakantie, kerstdagen en oud en nieuw alweer voor de deur!

Kortom, lekker veel feestdagen en vakantie! Is dat niet de perfecte maand voor een korte trip in Nederland? Als jij er in december eventjes lekker tussenuit wil met het gezin of met familie, dan ben je bij Villapark De Hondsrug in Exloo aan het juiste adres. Onze ruime en luxe villa’s zijn de perfecte plek om te genieten van de feestdagen, van lekker eten en van elkaar! Met goed weer ga je de uitgestrekte bossen rondom het villapark verkennen, met slecht weer blijf je lekker thuis voor de open haard hangen.

Op en rondom het park is van alles te doen. Je kan er bowlen, minigolfen, skaten, zwemmen en naar de spa. Een ideale vakantie in een donkere maand, dus! Ben jij toe aan een weekje weg in december? Bekijk dan hieronder onze beschikbare villa’s.

De zekerheid van: