Zwembaden in Drenthe

Gaat u binnenkort lekker naar een vakantiehuis op Villapark De Hondsrug? Dat wordt genieten van de prachtige natuur, de gezellige dorpjes in de omgeving en de luxe van uw ruime vakantievilla. Villapark De Hondsrug maakt onderdeel uit van Landgoed Hunzebergen, een resort van maar liefst 80 hectare groot. Hier ligt ook een hotel.

Zwemmen op De Hondsrug

Als huurder van een villa op Villapark De Hondsrug kunt u gebruik maken van de faciliteiten op het terrein zoals een midgetgolfbaan, bowlingbanen, een beauty en wellness center en een speeltuin. In de zomer kunt u een duik nemen in het buitenzwembad bij het hotel! Verder heeft u de hele zomer gratis toegang tot drie zwembaden in de nabije omgeving: de Leewal in Exloo, de Zwoai in Valthermond en de Buiner Streng in Nieuw-Buinen.

Zwemmen op vakantie in Drenthe

Als u met uw gezin een paar dagen in Drenthe op vakantie bent, is een bezoek aan een zwembad altijd een goed idee. Kinderen zijn gek op een dagje dollen en rennen in en rond een zwembad en zeg nou zelf, een paar baantjes trekken in een zwembad is natuurlijk gewoon heerlijk. Gelukkig hoeft u vanuit Villapark De Hondsrug niet ver te rijden om een mooi zwembad te vinden. Er zijn tientallen openbare zwembaden waarvan we de leukste hieronder voor u op een rijtje zetten:

Binnen zwembaden in Drenthe

1 De Bonte Wever in Assen
In dit subtropische zwem- en saunaparadijs kunt u lekker komen dollen in het golfslagbad en genieten van de wildwaterkreek en de glijbaan. Of kom baantjes trekken in het 25-meter bad (binnen of buiten). Er is een peuterbad en een prima sauna- en rustruimte.

2 Molenduinbad in Norg
Waterpret voor jong en oud. Dit zwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met waterglijbaan, stroomversnelling en bubbelbad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met leuke speeltjes.

3 Bad Hesselingen in Meppel
Dit het hét zwembad voor een dagje subtropische waterpret. Er is een wedstrijdbad en een recreatiebad met o.a. de Mosquito slide, whirlpool en jet streams, bubbel-bruisbank en een kreek met stroming. Buiten het zwembad is een grote ligweide met sportvelden.

Buiten zwembaden in Drenthe

1 Zwembad Zwanemeer in Gieten
Er is hier een 25 meter bad (diepte 2,10m), een recreatiebad (diepte 0,50 tot 1,30m) en een peuterbad (diepte 0,15 tot 0,35m). Er is een groot strand met zowel schaduw- als zonplekken, een volleybalveld en een beach voetbalveld. Ook zijn er ligweides en is er een terras.

2 Bosbad De Paasbergen in Dwingeloo
Schitterend gelegen verwarmd bosbad. Met: Glijbanen, peutergedeelte, duikplanken en een hele grote ligweide.

3 Zwembad De Kerkvlekken in Havelte
Met twee royale baden, waaronder een kleuterbad, biedt zwembad De Kerkvlekken vertier voor alle leeftijden. Er zijn twee glijbanen van 3 en 40 meter en twee springplanken van 1 en 3 meter hoog!

Gerelateerde berichten

No results found

Menu