Wildlands Adventure Zoo

Als je op vakantie bent in Drenthe, maar je wil je een dagje op een ander continent wanen, dan moet je bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen zijn!

De dierentuin in Emmen is al jarenlang een bekend begrip in Noord Nederland. Het park is kort geleden compleet vernieuwd. De kans is dus groot dat je nog nooit in het nieuwe Wildlands Adventure Zoo bent geweest. Het is de perfecte dag uit voor het hele gezin! De Zoo is opgedeeld in vier verschillende zones, die elk overeenkomen met een specifiek geografisch landschap en elk met haar eigen bijzondere flora en fauna. In Animazia bijvoorbeeld vind je allerlei tropische vissen en zeeschildpadden, terwijl je in Jungola kennis maakt met slingerapen, maki’s en Aziatische olifanten. De Serenga is het territorium van de savannedieren. Hier rijd je in een safaribus tussen de leeuwen, zebra’s, neushoorns en giraffen. In het koudste stukje Zoo, Nortica, krijg je de kans om pinguïns, ijsberen, robben en zeeleeuwen van dichtbij te bekijken.

Naast het bewonderen van tientallen diersoorten kan je bij Wildlands ook genieten van verschillende attracties (de achtbaan Tweestryd bijvoorbeeld!) en van spectaculaire shows en informatieve presentaties. Dit alles maakt een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo een geheid succes voor elke leeftijdscategorie. Gelukkig ligt de dierentuin op rijafstand vanaf Villapark de Hondsrug. Daarom is het dé perfecte dagtrip voor gezinnen die in ons mooie vakantiepark verblijven. Geïnteresseerd? Bekijk dan hieronder ons villa aanbod.

Bekijk onze familievilla’s

De zekerheid van: