Faciliteiten

Als gast van Villapark de Hondsrug kun je gebruikmaken van diverse parkfaciliteiten, zoals een pumptrack, een tennisbaan en speeltuinen.

Hieronder vind je het complete overzicht van al onze faciliteiten: binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud.

Benieuwd naar onze vakantiehuizen?

Bekijk aanbod

Buitenzwembad

Als gast van Villapark de Hondsrug heb je gratis toegang tot drie buitenzwembaden in de buurt van het park (seizoensgebonden, startdatum volgt).

Binnenzwembad

In het naastgelegen Fletcher Familiehotel De Hunzebergen kun je genieten van een groot binnenzwembad en heerlijke whirpool (toeslag). Het zwembad met wellness is elke dag geopend.

Blue Beauty De Hunzebergen

Bij de ingang van Villapark de Hondsrug vind je de verschillende wellnessfaciliteiten van Blue Beauty. Hier vind je een Finse sauna, infraroodsauna en verschillende baden. Ook worden hier verschillende massages en beautybehandelingen aangeboden. Dat is echt ontspannend!

Golfbaan

Tegenover Villapark de Hondsrug bevindt zich een prachtige 18-hole-golfbaan. Golfpark Exloo is verweven met de natuur en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, zowel jong als oud. Bovendien is het restaurant met terras elke dag geopend.

Restaurant

Het naastgelegen Fletcher Hotel beschikt over een prachtig restaurant, dat dagelijks open is en voorziet in alle maaltijden. Zo kun je er terecht voor ontbijt, lunch, diner en een late night snack. Ideaal als je een dag niet wil koken. 

Pumptrack

Pumptrack

Op Landgoed Hunzebergen ligt een gloednieuwe pumptrack, een baan met allerlei bochten en hoogteverschillen die tegenwoordig op veel populariteit kan rekenen bij kinderen en jongeren. Cross als een echte pro over de baan met je step, skates, skateboard of fiets.

Tennisbaan

Tennisbaan

Vlakbij de ingang van het park vind je de tennisbaan. Hier kun je je van je sportiefste kant laten zien. 

Fietsen huren in Exloo

Fietsverhuur

Wil je Drenthe verkennen op de fiets? Goed idee! Je kunt fietsen huren bij Fietsverhuur Exloo, een kleine 3 km van Villapark de Hondsrug.

Speeltuin met houten schip

Speeltuin

Aan het begin van het park, achter het hotel, vind je meerdere speelplaatsen waar kinderen zich kunnen uitleven. Er is een aparte speeltuin voor de kleintjes en er is een airtrampoline.

Minigolf

Minigolf

Minigolf is misschien wel de leukste activiteit voor het hele gezin. Aan het begin van het landgoed vind je dan ook de minigolfbaan. Wie put als eerst?

De zekerheid van: