Faciliteiten

Als gast van Villapark de Hondsrug kun je gebruikmaken van diverse parkfaciliteiten, zoals een pumptrack, een tennisbaan en speeltuinen.

Hieronder vind je het complete overzicht van al onze faciliteiten: binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud.

Benieuwd naar onze vakantiehuizen?

Bekijk aanbod

Zwembad

Als gast van Villapark de Hondsrug heb je (gratis toegang tot drie buitenzwembaden in de buurt van het park (seizoensgebonden). Lees hier meer over de zwembaden. Bij het Fletcher Hotel, op hetzelfde terrein als het park, is bovendien een binnenzwembad en spa waar je tegen betaling gebruik van kan maken.

Pumptrack

Pumptrack

Op Landgoed Hunzebergen ligt een gloednieuwe pumptrack, een baan met allerlei bochten en hoogteverschillen die tegenwoordig op veel populariteit kan rekenen bij kinderen en jongeren. Cross als een echte pro over de baan met je step, skates, skateboard of fiets.

Tennisbaan

Tennisbaan

Vlakbij de ingang van het park vind je de tennisbaan. Hier kun je je van je sportiefste kant laten zien. 

Fietsen huren in Exloo

Fietsverhuur

Wil je Drenthe verkennen op de fiets? Goed idee! Je kunt fietsen huren bij Fietsverhuur Exloo, een kleine 3 km van Villapark de Hondsrug.

Speeltuin met houten schip

Speeltuin

Aan het begin van het park, achter het hotel, vind je meerdere speelplaatsen waar kinderen zich kunnen uitleven. Er is een aparte speeltuin voor de kleintjes en er is een airtrampoline.

Minigolf

Minigolf

Minigolf is misschien wel de leukste activiteit voor het hele gezin. Aan het begin van het landgoed vind je dan ook de minigolfbaan. Wie put als eerst?

De zekerheid van: