Parkinfo

In het overzicht hieronder vind je alle informatie om optimaal van je vakantie te kunnen genieten.

Heb je toch vragen?

Routebeschrijving

Villapark de Hondsrug ligt op Landgoed Hunzebergen, waar ook Landal PUUR Exloo en Fletcher Hotel Hunzebergen gelegen zijn. We raden aan om de routebeschrijving en plattegrond erbij te houden. Lees de uitgebreide routebeschrijving >

Online receptie

Villapark de Hondsrug heeft geen fysieke receptie maar maakt gebruik van contactloos inchecken. Dit biedt veel voordelen: je hoeft niet te wachten om in te checken en je kunt rechtstreeks naar jouw accommodatie rijden.

Inchecken

Je Hondsrugvilla is beschikbaar vanaf 16:00 uur. In je boekingsbevestiging, die je via de e-mail krijgt toegestuurd, ontvang je een persoonlijke toegangscode die je toegang geeft tot je accommodatie.

Parkeren

Elke Hondsrugvilla beschikt over twee privéparkeerplekken. Het is niet toegestaan om op het gras te parkeren. We vragen je een snelheidslimiet van 5 km per uur aan te houden op het park.

Afval

In het midden van Villapark de Hondsrug vind je het afvalpunt, waar drie containers staan. De container links is alleen voor Odoorn 338. De middelste (restafval) en de linkercontainer (glas) zijn voor alle andere accommodaties. 

In een keukenlade ligt een oranje afvalpas waarmee je de containers kunt openen. Bij vertrek graag weer terugleggen in dezelfde lade. Bekijk de plattegrond voor het afvalpunt >

AED aanwezig op het park

Op het park staat een AED. Deze staat achter de containers en kun je te allen tijde gebruiken in geval van nood.

De AED is aangemeld bij de HartslagNu-app. Zodra de meldkamer een melding krijgt van een (mogelijke) hartstilstand, gaat er een signaal uit naar mensen die aangesloten zijn bij de HartslagNu-app. Deze mensen worden dus gealarmeerd voordat de ambulance komt.

Oplaadpunt elektrische auto's

Kom je met een elektrische auto? Deze kun je opladen bij het Fletcher Hotel bij de ingang van Villapark de Hondsrug, met het verzoek je auto daar niet te laten staan. Het is niet toegestaan om auto's bij de woningen op te laden, tenzij daarvoor een specifiek oplaadpunt beschikbaar is.

Bosvilla 226 heeft een eigen oplaadpunt bij de accommodatie.

Plattegrond

Op de plattegrond vind je alle accommodaties en faciliteiten. Villapark de Hondsrug deelt het terrein met Fletcher Hotel en Landal PUUR Exloo.

Bekijk plattegrond

Broodjesservice

Puur Ambacht Exloo bezorgt elke dag (m.u.v. zondag) rond 8:30 uur verse broodjes. Plaats je bestelling vóór 17:00 uur via de website en vermeld daarbij het adres van Villapark de Hondsrug (Valtherweg 36, 7875 TB) en je huisnummer.

Gratis bezorging met actiecode villaparkdehondsrug.

Bestel broodjes

Boodschappenservice

Wil je boodschappen in je villa laten bezorgen? Dat kan! Spar Exloo levert met liefde je boodschappen. Plaats je bestelling via de website en vermeld daarbij Villapark de Hondsrug (Valtherweg 36, 7875 TB Exloo) en je huisnummer.

Gratis bezorging bij bestellingen boven de € 50.

Huisdieren

In een aantal villa's zijn huisdieren welkom. Zorg ervoor dat je huisdier op het park altijd is aangelijnd en ruim uitwerpselen op.

Wifi

Ook op vakantie kunnen we niet meer zonder internet. Elke Hondsrugvilla beschikt over gratis wifi. Je vindt de codes in de villa.

Belangrijke telefoonnummers

Heb je vragen over je reservering? Onze klantenservice staat van maandag tot vrijdag voor je klaar om vragen te beantwoorden.

  • Klantenservice Villapark de Hondsrug: +31 088 900 1588
  • Noodnummer Villapark de Hondsrug: +31 088 900 1528

Zoek je een huisarts, tandarts, apotheek of dierenarts in de buurt?

Noodnummers

Uitchecken

De uitchecktijd is 10:00 uur. We vragen je om de woning bezemschoon achter te laten, lichten uit te doen en de ramen en deuren te sluiten. Daarnaast verzoeken we je om:

  • Het beddengoed met handdoeken in de bijgeleverde waszak te doen
  • De koelkast en vaatwasser leeg te halen
  • Indien van toepassing: de aslade van de houtkachel te legen
  • Het afval naar de containers te brengen
De zekerheid van: