Attractiepark Slagharen

Heb je een vakantie geboekt bij Villapark de Hondsrug? Dan kan een bezoek aan attractiepark Slagharen niet ontbreken! Slagharen is één van de oudste en bekendste pretparken van ons land en ligt op nog geen 45 minuten rijden vanaf Villapark de Hondsrug.

Een dagje weg naar Attractiepark Slagharen

Het attractiepark heeft een wild west-thema dat terug te vinden is in de te gekke attracties voor jong en oud. Voel de wind door je haren en ga over de kop in de Gold Rush, een achtbaan met een hoogte van 33 meter en laat je meevaren in de boomstammetjes in de Ripsaw Falls.

 

Aqua Mexicana en Black Hill Ranger Path

Naast de leuke attracties kun je ook genieten van waterpret in Aqua Mexicana, een enorm zwemparadijs met meer dan 10 glijbanen, waterspeeltuinen en nog veel meer. Je kunt ook gaan klimmen en klouteren op het Black Hill Ranger Path. Bovendien zijn er ook veel verschillende shows en optredens te bewonderen, waar kinderen een onvergetelijke ervaring beleven. Wat je ook zeker niet mag overslaan is de Pioneer Express 63, een treintje waar je het hele park te zien krijgt plus een kijkje achter de schermen. Even uitrusten met het gezelschap en je ogen uit kijken. Ben jij ook zo benieuwd?

Horeca in Attractiepark Slagharen

Als je even uitgewaaid bent na de draaimolen, kies er dan voor om bij te komen in een van de leuke restaurantjes die het attractiepark biedt. Er zijn genoeg plekjes waar je lekker kunt eten en de maagjes weer bij kunt vullen. Er is ook veel zoetigheid aanwezig, wat stiekem een beetje hoort bij een dagje weg. Geniet van overheerlijke churros of van een lekker frietje. Daarnaast zijn de restaurantjes ook in het wild-westen thema ingericht, waardoor de ervaring helemaal compleet is. 

Boek jouw verblijf bij Villapark de Hondsrug

Een dagje naar Slagharen met jouw gezelschap is een gegarandeerd succes voor jong en oud. Ben jij klaar om de avonturen te beleven en begint het vakantiegevoel bij jou te kriebelen? Boek dan snel een comfortable villa bij Villapark de Hondsrug en geniet van een onvergetelijke vakantie. De huizen op het vakantiepark verzorgen jouw van comfort en luxe, alles wat je nodig hebt na een dag vol avontuur bij attractiepark slagharen. 

Bekijk hier ons aanbod

De zekerheid van: