Eko-Tours

Hoe leuk is het om de omgeving van de Hondsrug elektrisch te ontdekken, op een milieuvriendelijke en avontuurlijke manier? Bij Eko-Tours kun je met een 6-persoons Eko-explorer - een soort safari jeep zoals in wildparken in Afrika - de natuur van dichtbij beleven. Bovendien kom je op plekken waar je met een ander voertuig niet kunt komen.

Wanneer je in het bezit van een rijbewijs bent, mag je zelf de 100% elektrische Eko-explorer besturen! Tijdens de excursie zal de gids je van alles vertellen over de natuur, cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden van het gebied waar je rijdt. Zo mis je niks van al het moois wat Drenthe te bieden heeft.

Pony's op de weg in Drenthe

Naast deze excursie biedt Eko-Tours ook nog Choppers Routes aan. Hiermee zoef je met een elektrische scooter over mooie fietspaden en ontdek je op een avontuurlijke, relaxte en fluisterstille manier de mooiste plekjes. Samen met je vrienden of familie kom je via uitgestippelde routes op de meest bijzondere en prachtige plekken van de Hondsrug. De rondritten door de Drentse natuur van Eko-Tours worden vanuit Exloo aangeboden.

Eko-tours bus in Drenthe

Als gast van Villapark de Hondsrug kun je bovendien gebruikmaken van een leuke kortingscode voor 2023 wat recht geeft op 5% korting per persoon bij een reservering. De code die ingevuld kan worden tijdens het reserveren betreft: VHE2023eko.

De korting geldt voor een avontuurlijke excursie in de 100% elektrische terreinauto vanaf Exloo, maar ook op een stille Eko-Chopper, de Duo-Chopper, de stoere Eko-Bike of Eko-Cruiser. Bovendien kun je deze korting ook toepassen op de speciale Hunebed Highway Tour met de nieuwe Eko-Carver of Eko-Rocks. Reserveren van een excursie kan via Eko-tours.nl.

Lijkt jou dit leuk, maar heb je nog geen accommodatie geboekt in Drenthe? Bekijk ons aanbod.

De zekerheid van: