Eko-Tours

Hoe leuk is het om de omgeving van de Hondsrug elektrisch te ontdekken, op een milieuvriendelijke en avontuurlijke manier? Bij Eko-Tours kun je met een 6-persoons Eko-explorer - een soort safari jeep zoals in wildparken in Afrika - de natuur van dichtbij beleven en kom je op plekken waar je met een ander voertuig niet kunt komen.

Wanneer je in het bezit van een rijbewijs bent, mag je zelf de 100% elektrische Eko-explorer zelf besturen! Tijdens de excursie zal de gids je van alles vertellen over de natuur, cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden van het gebied waar je rijdt. Zo mis je niks van al het moois wat Drenthe te bieden heeft.

Pony's op de weg in Drenthe

Naast deze excursie biedt Eko-Tours ook nog Choppers Routes aan. Hiermee zoef je met een elektrische scooter over mooie fietspaden en ontdek op een avontuurlijke, relaxte en fluisterstille manier de mooiste plekjes. Samen met je vrienden of familie kom je via uitgestippelde routes op de meest bijzondere en prachtige plekken van de Hondsrug.

De rondritten door de Drentse natuur van Eko-Tours worden vanuit Exloo aangeboden. Reserveren van een excursie kan via Eko-tours.nl.

Eko-tours bus in Drenthe
De zekerheid van: