Welke villa kies ik? Alle types uitgelegd

Op Villapark de Hondsrug zijn vier verschillende type vakantiehuizen te boeken. Om jouw keuze tussen deze woningen makkelijker te maken, leggen wij in deze blog alle types uit. Zo kun jij een overwogen keuze maken en zorgeloos genieten van jouw verblijf. 

1. Bosvilla

De Bosvilla's zijn vrijstaande vakantiewoningen geschikt voor 8 personen. Met een oppervlakte van maar liefst 175 m² biedt dit type veel ruimte en privacy. Ben jij van plan om met een groot gezelschap of met je familie op vakantie te gaan? Dan is de Bosvilla een uitstekende keuze. Verder worden de woningen gekenmerkt door hun prachtige klassieke stijl. De ruime woonkamer is gezellig ingericht en beschikt over een houtkachel. Een heerlijke plek om 's avonds voor te kruipen na een dag de prachtige omgeving verkend te hebben. Ook aan de ruime eettafel kunnen 's avonds gezellig spelletjes worden gespeeld. Er is standaard een vaatwasser, wasmachine en droger aanwezig. De slaapkamers zijn uitgerust met luxe boxspringbedden, waardoor je gegarandeerd een goede nachtrust hebt. Bovendien beschikt de Bosvilla over twee badkamers. De ligging aan de rand van het park zorgt voor een prachtig uitzicht en voor veel privacy. 

2. Borgervilla

De Borgervilla is een vrijstaande vakantiewoning die ruimte biedt aan 6 personen. Een uitstekende keuze voor grote gezinnen. De villa's kenmerken zich door een natuurlijke stijl en veel ruimte rondom het huis. Dit type beschikt over drie slaapkamers en een ruime badkamer. De Borgers liggen in groepjes midden op het park, maar binnen een paar minuten loop je ook zo de Hondsrug op voor een prachtige wandel- of fietstocht. Bekijk hier de Borgervilla's.

3. Boerderijvilla

Deze villa's zijn vrijstaande vakantiewoningen in landelijke stijl. De uitstraling van de huizen geven je dan ook direct een landelijk gevoel. Deze prachtige vakantiewoning is geschikt voor twee type gezelschappen. Je kunt kiezen uit 6- en 8-persoons huizen. De 6-persoonshuizen beschikken over drie slaapkamers en de 8-persoonshuizen hebben er 4. Bovendien beschikt de Boerderijvilla over twee luxe badkamers. De ruimte rondom het huis biedt veel plezier. Je kunt op het terras, uitgerust met tuinmeubilair genieten van heerlijke zonnige dagen. De gunstige ligging van de vakantiehuizen aan de rand van het park geeft je een direct gevoel van rust en ruimte. Bekijk hier de verschillende Boerderijvilla's.  

4. Odoorn 

Het laatste type is de Odoorn, een knus vakantiehuis geschikt voor 5 personen. De woonkamer met sfeervolle open haard geeft je direct een warm gevoel. Dit type vakantiehuis heeft een ruim terras, dat te bereiken is via de schuifdeuren in de woonkamer. Verder beschikt de Odoorn over een (vernieuwde) badkamer, uitgerust met een douche, wastafel en separaat toilet. De ligging van de tuin en het terras is besloten, wat veel privacy biedt. De nostalgische bedstee maakt dit huis erg leuk voor gezinnen met (kleine) kinderen. Ben jij benieuwd? Bekijk hier de Odoorn.

De zekerheid van: