Voorjaarsvakantie

Het voorjaar is misschien wel de lekkerste periode van het jaar. De voorjaarsvakantie is dan ook het perfecte moment om er even tussenuit te gaan. Tijdens deze vakantie geniet je van de dagen die langer licht zijn en van de kuikentjes en lammetjes die overal geboren worden.

De winter zit er op en de lente komt eraan! Wanneer je op pad gaat in de voorjaarsvakantie kun je echt even stilstaan bij al het moois dat deze periode te bieden heeft. Zo ook bij Villapark De Hondsrug in Exloo. In deze rustige hoek van Drenthe zul je je geen moment vervelen en elke dag iets nieuws ontdekken! Het park ligt midden in het Geopark De Hondsrug, en beschikt dus over een veelzijdige omgeving met veel natuur en cultuur.

Je kan er fietsen, wandelen en paardrijden, op zoek naar naar hunebedden, of meedoen met een eko-tour. Allemaal mogelijkheden om je helemaal onder te dompelen in de prachtige natuur! In de voorjaarsvakantie is het bij Villapark De Hondsrug goed vertoeven voor de houtkachel van je luxe villa. Krijg jij hier ook vakantiekriebels van? Boek hieronder dan een mooie woning en gun jezelf die heerlijke voorjaarsvakantie!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal