Luxe vakantiepark in Drenthe

Zoek jij een vakantiepark in Drenthe met luxe vakantiehuizen? Dan is Villapark de Hondsrug een perfecte keuze voor jou. Dit kleinschalige vakantiepark ligt middenin de natuur en biedt luxe vakantievilla’s met veel ruimte, zowel binnen als buiten. Welke luxe zoek jij?

Ons vakantiepark ligt in Exloo (Drenthe), tussen Emmen en Assen. Je kunt hier genieten van de geweldige omgeving, zoals UNESCO Geopark de Hondsrug. Daarnaast is het een ideale uitvalsbasis voor een dagje Groningen, Plopsa Indoor Coevorden of Attractiepark Slagharen.

Luxe vakantiehuizen in Drenthe

Van welke soorten luxe kun je genieten in ons vakantiepark in Drenthe? We lichten een aantal luxes voor je uit.

Standaard aanwezig

Alle vakantiehuizen op Villapark de Hondsrug zijn standaard uitgerust met een volledige keukeninventaris, vaatwasser, wasmachine, droger en riante tuin. Welk huis je ook kiest, bij Villapark de Hondsrug ga je dus altijd comfortabel op vakantie.

Wasmachine en droger vanuit de keuken
Alle villa's hebben standaard een wasmachine en droger. | Alle Villen verfügen standardmäßig über eine Waschmaschine und einen Trockner.

Wellness

Bijna alle vakantiehuizen beschikken over een ligbad. Wil je echt helemaal ontspannen tijdens je vakantie? Bekijk dan ook de huizen met infraroodsauna, Sunshower of regendouche. Voor een heerlijk verwenmomentje!

sauna in badkamer
Meerdere vakantiehuizen op Villapark de Hondsrug bieden een infraroodsauna. | Mehrere Ferienhäuser im Villapark de Hondsrug verfügen über eine Infrarotsauna.

Meerdere badkamers

De Bosvilla's beschikken standaard over twee badkamers. Zo hoef je nooit op elkaar te wachten. Boerderijvilla Deluxe 201 biedt extra veel privacy met zowel drie slaapkamers als drie badkamers. Ideaal als je met meerdere stellen of oudere kinderen op vakantie bent.

Badkamer met bad en sauna
Boerderijvilla Deluxe 201 heeft drie slaapkamers én drie badkamers. | Boerderijvilla Deluxe 201 hat drei Schlafzimmer und drei Badezimmer.

Veel woonoppervlakte

Een aantal villa’s heeft een extra royaal leefoppervlak. Zo bieden alle Bosvilla's maar liefst 175m2 aan woonoppervlakte en een royale tuin. Ook Boerderijvilla 239 is een goede optie. Deze woning voor 6 personen beschikt over vier slaapkamers. Optimale privacy dus!

landelijke keuken met moderne eethoek
Alle Bosvilla's zijn zeer ruim opgezet, zoals Bosvilla 258. | Alle Bosvillen sind sehr geräumig, hier Bosvilla 258.

Smart-tv

Vind jij het fijn om op vakantie net als thuis het gemak te hebben van een smart-tv? Dan kun je het beste kiezen voor Borgervilla 157 (met Sonos en gratis Netflix) of Boerderijvilla 239 (met Sonos-soundbar). Zo heb je al je streamingdiensten onder handbereik. Ook Bosvilla 246 heeft een televisie met Ziggo Series & Movies met HBO.

Moderne woonkamer met banken en smart-tv
Op vakantie Netflixen? Het kan onder andere in Borgervilla 157. | Netflixen im Urlaub? Das ist unter anderem in Borgervilla 157 möglich.

Open haard

Een houtkachel is in alle seizoenen heerlijk. Vooral in de koudere maanden is dit voor veel gasten een vereiste. Begrijpelijk! Steek een houtblokje aan en geniet van het knisperende haardvuur in je vakantievilla. Bekijk alle huizen met haard.

Woonkamer met leren banken, tv en houtkachel
In een aantal vakantiehuizen geniet je van een heerlijke houtkachel. | In einer Reihe von Ferienhäusern steht Ihnen ein Kamin zur Verfügung.

Eigen laadpaal

Heb je een elektrische auto en wil je die graag bij je vakantiewoning opladen? Kies dan voor Bosvilla 226. Hier is ruimte voor twee auto’s en een eigen laadpaal voor een elektrische auto. De benedenverdieping van deze ruime notariswoning is bovendien rolstoelvriendelijk.

notariswoning op vakantiepark met elektrische laadpaal
Bij Bosvilla 226 heb je twee parkeerplaatsen en een eigen laadpaal voor elektrische auto's. | In Bosvilla 226 haben Sie zwei Parkplätze und eine eigene Ladesäule für Elektroautos.

Meest luxe vakantiehuis?

Wil jij gewoon het meest luxe huis van het park boeken? Dan komt Boerderijvilla Deluxe 201 zeker in aanmerking! Deze vakantievilla in Drenthe heeft alle luxe die je wenst. De woning is voorzien van designmeubels, smart-tv met Sonos-soundbar en drie badkamers. Ook zijn er wellnessfaciliteiten zoals een infraroodsauna en Sunshower en keramische barbecue. Kortom, alles wat je hartje begeert.

Terras bij Boerderijvilla
In Boerderijvilla Deluxe 201 geniet je van vele luxes, zoals een keramische barbecue. | In der Boerderijvilla Deluxe 201 genießen Sie viele Annehmlichkeiten, wie zum Beispiel einen Keramikgrill.

Ben je enthousiast over Villapark de Hondsrug en wil je liever alle vakantiehuizen bekijken? 

Bekijk vakantiehuizen

De zekerheid van: