Proef het beste ijs van Drenthe in deze ijssalons

De zon schijnt volop en dat betekent dat het verlangen naar ijs steeds meer stijgt. Dat is heel logisch! Maar waar kan je in Drenthe het beste ijs vinden? Dat hebben wij voor je uitgezocht! Bij deze ijssalons geniet je gegarandeerd van een verfrissend ijsje in Drenthe.

1. Nonas Schepijs

Bij Nonas Schepijs weet je zeker dat je heerlijk ijs kan proeven. De ijssalon werkt samen met een lokale boer uit de omgeving en bereiden het ijs volledig volgens eigen recept. Er zijn daarnaast enorm veel smaken om uit te proberen; maar liefst 40! Toch geen zin in een ijsje? Dan kan je ook genieten van een lekker kopje koffie met gebak. En het wordt nog beter… Je vindt deze ijssalon al op 23 minuten rijden van Villapark de Hondsrug!

2. La Dolce

Als je op maar 14 minuten rijden bent van IJssalon La Dolce in Borger, moet je bijna wel het ijs proeven van deze ijssalon. La Dolce is namelijk in 2020 uitgeroepen tot de beste ijssalon van de provincie Drenthe! Vooral het limoncello-ijs is zo lekker dat mensen uit het hele land naar de salon komen om deze te proeven. Dit mag je dus zeker niet missen!

3. De Drentse Koe

Op iets verder rijden van Villapark de Hondsrug vind je de Drentse Koe, een ijsboerderij in Ruinerwold. Bij dit ijs weet je zeker dat het op een natuurlijke manier gemaakt wordt met hun eigen koeien. Ook kan je de ijssmaken zonder suiker én zonder melk krijgen, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk ijsje! Je bent vanaf Villapark de Hondsrug in 45 minuten bij deze ijsboerderij.

Wil jij één of meerdere van deze ijssalons wel eens uitproberen? Boek dan een accommodatie bij Villapark de Hondsrug en je bent overal dichtbij!

Bekijk alle beschikbare vakantiehuizen

De zekerheid van: