Prachtig vakantiepark in Exloo

Direct aan UNESCO Geopark de Hondsrug

Ontspannen in prachtig Drenthe

Villapark de Hondsrug ligt aan de rand van het pittoreske brinkdorp Exloo. Vanuit hier kun je geweldig fietsen, wandelen en bovenal ontspannen. De omgeving biedt bovendien genoeg uitjes en gezellige terrasjes.

Hoe kunnen we jou helpen?

Bekijk vakantiehuizen

✓ Gratis annuleren

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Bekijk voorwaarden.

✓ Flexibel betalen

Eerste betaling binnen 14 dagen. Bekijk voorwaarden.

Op vakantie naar Exloo

Villapark de Hondsrug ligt aan de rand van Exloo, op zo'n 10 minuten fietsen van de dorpskern. Dit pittoreske vakantiedorp biedt allerhande restaurants, winkels en een geweldige omgeving. Ook het gezellige dorp Borger is om de hoek.

Ons park bestaat uit unieke villa's en ligt meteen aan natuurgebied De Hondsrug. Je geniet van luxe huizen, grote tuinen en veel privacy. Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk vakantiehuizen

 

✓ Unieke en luxe villa's

Elke villa is uniek ingericht.

✓ Veel ruimte en privacy

Zowel het park als de huizen zijn royaal opgezet.

✓ Aan De Hondsrug

Prachtig fiets- en wandelgebied.

Bekijk vakantiehuizen

Schaap in Exloo

Tip 1 in Exloo: Schaapskudde Exloo

Een van de leukste bezienswaardigheden in Exloo is de schaapskudde. Vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie trekt de herder elke dag met zijn kudde schapen vanuit het dorp naar een natuurgebied. Een prachtig spektakel voor jong en oud.

Kabouters in gekleurde bladeren

Tip 2: Kabouterland

Middenin het dorp Exloo ligt Kabouterland, een perfect uitje voor jonge kinderen. Hier vind je uiteraard kabouters, maar ook trollen, dieren en volop gelegenheid om te spelen. Ook is er horeca en een winkeltje. Veel kabouterplezier!

De zekerheid van: