Villa huren in november

Voor liefhebbers van de herfst is november de lekkerste maand voor een vakantie. Je merkt dat de winter er aan zit te komen, maar het is nog niet zover. Wil jij er nog eventjes tussenuit met het gezin voordat de winter aanbreekt? Boek dan een luxe villa bij Villapark de Hondsrug.

Op de Hondsrug in Drenthe geniet je met volle teugen van de pracht van de Nederlandse herfst. De bomen zijn nog niet kaal in november. Integendeel juist, de bladeren hebben alle kleuren van de regenboog: rood, geel, oranje… noem maar op! In november ga je dan ook op verkenning in de natuur. Lekker stampen door de bossen, op zoek naar kastanjes en paddestoelen. Dus: ga op stap met de familie en ontdek de eeuwenoude hunebedden, boek een Eko-Tour en leer alles over het natuurschoon om je heen, of huur een paar fietsen maak een prachtige ronde over heuvels en door heidevelden.

In je eigen luxe vakantievilla kruip je vervolgens samen voor de tv of houd je een gezellige spelletjesavond met het hele gezin. Zo geniet je pas echt van november! Ben jij toe aan een lichtpuntje in deze herfstmaand? Boek dan hieronder een vakantiewoning!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal