Geniet van rust en ruimte in Drenthe

Ontdek ons vakantiepark

Luxe, ruimte en rust

In alle rust genieten van luxe, natuur en elkaar? Dat kan op Villapark de Hondsrug. Onze villa's zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Bovendien heb je vanuit het park direct toegang tot het prachtige fiets- en wandelgebied De Hondsrug.

Hoe kunnen we jou helpen?

Bekijk vakantiehuizen

✓ Gratis annuleren

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Veranderen je plannen? Dak kun je gratis annuleren. Bovendien hoef je niet meteen te betalen. Bekijk voorwaarden.

✓ Midden in de natuur

Volop fiets- en wandelroutes in het enige UNESCO-geopark van Nederland. Verken de heidevelden, strijk neer op een terras of bezoek een bezienswaardigheid in de buurt.

Volop rust in Drenthe

Kies voor een weekend of juist midweek rust en stilte in het mooie Drenthe. Hier hoor je de vogels fluiten en lopen de eekhoorns rond je villa. Onze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, bieden veel (buiten)ruimte en genoeg privacy.

Bovendien loop je bijna vanuit je vakantiewoning het natuurgebied in. Hier zijn meerdere fiets- en wandelroutes, waarbij je ook de pittoreske brinkdorpjes kunt aandoen voor koffie met gebak of een borrel.

Meer over de omgeving

✓ Luxe, ruimte en rust

De vakantievilla's zijn van alle gemakken voorzien, hebben een royale tuin en staan aan de rand van het park.

✓ Midden in de natuur

Direct vanaf het park loop je zo het bos in en heb je toegang tot diverse mooie fiets- en wandelroutes door het UNESCO park.

✓ Gratis annuleren

Je hebt 14 dagen bedenktijd, dus reserveer snel je favoriete vakantiehuis - voordat het te laat is. Bekijk voorwaarden.

Bekijk vakantiehuizen

De zekerheid van: